Lumea Auto

Lumea Auto va fi o pagina in interiorul acestui site in care voi incerca sa discut, pe cat posibil, cele mai noi aparitii in lumea auto dar si o multime de lucruri pe care le poti faci sau de multe ori trebuie sa le faci la o masina.

O sa mai fie si niste sub-pagini sub aceste pagini care vor aborda diverse dificultati pe care le intampina un sofer si cum anumite piese il pot ajuta in timp sa reduca costurile cu reparatiile.

Stirile vor veni pe aceasta pagina intr-un format scurt, in functie de zi. Sa incepem deci cu cele mai noi informatii din lumea auto.

Luni, 12 Ianuarie 2015

BMW va lansa 15 noi modele in 2015

BMW vrea să înregistreze în 2015 al cincilea an de vânzări record, susţinute de lansare a 15 noi modele, între care automobilul decapotabil serie 2 şi SUV-ul X6, şi de redresarea cererii în Europa, relatează Bloomberg.

Volkswagen a vandut peste 10 milioane de unitati in 2014

Volkswagen, cel mai mare producător auto european, a vândut peste 10 milioane de autovehicule anul trecut, pentru prima oară în istoria companiei, atingând acest obiectiv cu patru ani mai devreme decât plănuise iniţial.

Miercuri, 7 Ianuarie 2015

Mazda a vandut cu 33 % unitati in 2014

Livrările constructorului auto japonez Mazda pe piaţa românească s-au majorat cu 33% anul trecut, la 803 de unităţi, cel mai bine vândut model fiind, ca şi în 2013, SUV-ul CX-5.

Be the first to comment on "Lumea Auto"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*