Bermude pentru femei

Chiar dacă iniţial, în secolul XX,  bermudele au apărut ca un articol vestimentar purtat mai ales de copii, cu timpul aceştia au devenit potriviţi chiar şi pentru adulţi.

Acest lucru s-a întâmplat după evenimentele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când mai multe ţări au devenit mai libertine, iar femeile și bărbații au început să poarte pantaloni scurţi.

Cu timpul bermudele au devenit articole vestimentare chiar foarte fancy, de nelipsit din garderoba de vară a femeilor. Fie că alegi să mergi într-un city-break, fie că ai un dress code mai creativ la birou sau vrei să mergi în concediu la plajă, bermudele sunt ideale.

Bermudelelejere sunt preferate de majoritatea femeilor, pentru că le oferă acel factorde confort necesar pe perioada verii. Sunt pur şi simplu ideale pentru zilelerelaxate de vară în care nu vrei altceva decât să pui o ţinută comodă pe tine, dar care să arate chic în acelaşi timp. În acest caz poţi alege cu încredere bermude din materiale satinate, de vară.

Bermudele tip cargo sunt perfecte pentru plimbările în parc sau pentru drumeţiile în aer liber din timpul verii. Sunt foarte comode și merg de minune combinate cu maieuri vaporoase, tricouri. În ceea ce priveşte încălţămintea. Bermudele tip cargo sunt completate perfect de tenişi sau balerini.

Foarte la modă în ultima vreme sunt şi bermudele din blugi, simple, sau cu diverse aplicaţii. Acestea pot fi purtate atât la ţinutele de zi, cât şi la cele de seară, mai chic.

Dacă până acum te gândeai să le asortezi doar cu tricouri simple, încearcă să adaugi o bluză cu decolteu sau una cu volane şi vei rămâne impresionată de nota feminină a întregului outfit. Le poţi asorta atât cu sandale cu platformă, precum şi cu sandale cu talpa joasă, balerini sau tenişi. Practic cu orice variantă de încălţăminte de purtat în concediu.

Dacă pentru bărbaţi, bermudele sunt ideale de purtat la plajă, pentru femei lucrurile stau puţin alfel. Este mult mai comod să porţi un pareo peste costumul de baie sau un cardigan croşetat.

În schimb, păstrează bermudele pentru ţinutele de seară. Combină-le cu crop topuri şi bijuterii pe măsură pentru a străluci în adevăratul sens al cuvântului.

Ai văzut? Chiar poţi purta bermudele în aproape orice context, nu doar în timpul plimbărilor relaxate de vară!

Be the first to comment on "Bermude pentru femei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*