Cizme cu platforma de vara

La prima vedere ar putea părea ca o adevărată controversă să porți cizme pe timp de vară, dar sunt anumite modele special concepute și create astfel încât să se potrivească indiferent de sezon, iar cele mai populare dintre acestea sunt cizmele cu platformă de vară.

La bază, și cizmele de vară și cele de iarnă au aceeași formă, dar diferența care le face purtabile vara fără nicio problemă sunt materialele și micile accesorii folosite.

Ce este caracteristic pentru o pereche de cizme cu platforma pentru vară este materialul foarte moale și respirabil care nu te va sufoca nici măcar atunci când temperaturile sunt crescute.

Dacă te vei uita cu atenție la o astfel de pereche, indiferent de cât de lungă sau scurtă este pe picior, vei observa mici modele și tăieturi în material care au tocmai acest rol de aerisire.

Uneori, platforma unei perechi de cizme este ascunsă în interiorul încălțămintei pentru a masca acei centimetri în plus.

Aceste modele sunt ideale pentru femeile mici de statură care doresc să pară mai înalte sau pentru oricine își dorește să își etaleze picioarele și să creeze o siluetă mai zveltă și subțire.

Cizmele cu platformă de vară sunt foarte populare în rândul tinerelor în cadrul ținutelor de festival. Se creează un contrast foarte sexi între cizme, picioarele lungi și pantalonii sau fustele scurte, iar dacă ești și tu o fană a acestor manifestații, cu siguranță că ai văzut această combinație foarte des.

Nu îți mai rămâne decât să propui ținutele tale de festival alături de cizme cu platformă de vară și să fi ultima care pleacă de la petrecere pentru că platforma te va ajuta să dansezi până în zori.

            Cizmele cu platformă de vară se regăsesc într-o mulțime de modele, de la casual și clasic la elegant și chiar sport. Sunt foarte populare încălțările acelea sport dar care au totuși platformă și o talpă ortopedică, iar dacă ești o persoană mai relaxată care dorește să stea departe de pantofi cu toc dar totuși vrea puțină feminitate în ținutele sale, aceasta este perechea de încălțăminte ideală pentru tine!

Indiferent că le porți în ținute de festival, de petrecere sau mai casual de zi cu zi, cizmele cu platformă de vară sunt o alegere deosebită care se vor remarca fără niciun efort!

Be the first to comment on "Cizme cu platforma de vara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*