Cizme de piele de vara

3 idei de ţinute

Credeai că cizmele de piele se poartă doar iarna? Ei bine, nimic mai greşit! Pe perioada verii cizmele de piele pot fi un accesoriu la fel de hot ca soarele de afară.

Aşa că dacă îţi place să fii în ton cu moda şi eşti o fashionistă împătimită o pereche de cizme de piele poate arăta minunat cu ţinutele tale de vară. Nu cu toate, însă!

Hai să vedem cum porţi purta nişte cizme de piele de vară pentru un look super chic:

  1. Pentru o ţinută casual încearcă să optezi pentru o fustă mini sau pentru nişte pantaloni scurţi din denim pe care să îi asortezi la nişte botine de piele. Completează ţinuta cu un top cu puţină dantelă în partea de sus, nişte brăţări suprapuse şi neapărat nişte ochelari de soare. Această ţinută va fi completată de minune de o geantă de umăr cu lanț şi de o jachetă din piele (seara, când este mai răcoare).
  2. O altă ţinută cu cizme de piele de vară poate fi cea construită în jurul unei rochii tip furou. Aceste rochii sunt în mare vogă de câteva sezoane aşa că nu ai cum să dai greş. În plus, este atât de uşoară încât nici nu vei simţi că ai ceva pe tine. Pentru rochie alege o nuanţă intensă: vişiniu, verde smarald, albastru intens, iar pentru un plus de glam optează pentru negru la cizme. Cu ce să completezi acest look nonconformist? Cu o geantă neagră tip plic de mari dimensiuni, o coadă de cal şi un ruj roşu pe buze.
  3. Ai crede că o rochie albă din dantelă se va potrivi cu nişte cizme din piele? Ei bine, află că aşa este. Însă pentru rochie alege un model mai flu-flu, nicidecum unul mulat. Dacă vrei să dai şi o pată de culoare acestei ţinute, poţi asorta cu uşurinţă şi o geantă de umăr roşie sau în altă culoare preferată de tine. Iubim ținutele contrastante!

Poartă cizmele de piele doar în zilele în care soarele nu străluceşte prea puternic şi încearcă să optezi pentru modele până la gleznă pentru un plus de confort.

Dacă şi ţie îţi place acest stil, spune-ne: cum alegi să porţi cizmele de piele vara?

Be the first to comment on "Cizme de piele de vara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*