Cizme elegante: cu toc sau fara toc ?

Chiar daca atunci cand vrem sa compunem o tinuta eleganta si trebuie sa alegem incaltamintea de cele mai multe ori tindem sa alegem o pereche de pantofi sau de sandale, cizmele, chiar si cele fara toc pot fi o alegere la fel de potrivita.

Insa nu orice fel de cizme pot fi asortate la o tinuta eleganta. Prima regula de care trebuie sa tineti cont cand alegeti cizme elegante este ca acestea sa fie confectionate din materiale de cea mai buna calitate.

Modul de executie a cizmelor este la fel de important ca si materialul, asa ca cizmele elegante cu toc sau fara toc vor avea un pret putin mai mare. Daca alegeti insa cu grija, le veti putea purta o perioada lunga de timp.

Cum alegem o pereche de cizme elegante cu toc sau fara toc

Cele mai importante reguli in alegerea unei perechi de cizme elegante cu toc sau fara toc au fost descrise mai sus. Totusi, trebuie sa tineti cont si de alte aspecte.

De exemplu, inaltimea dvs. Cizmele fara toc, cu un design simplu si indiferent de lungime pot fi purtate la o tinuta eleganta in general doar de catre femeile inalte.

In cazul in care sunteti mai mica de inaltime, veti avea nevoie de o pereche de cizme cu toc. Asta nu inseamna ca tocul trebuie sa fie foarte inalt. Un toc elegant insa trebuie sa fie mai degraba subtire, indiferent de inaltima lui.

Si culoarea cizmelor trebuie luata in considerare. La o tinuta eleganta este de preferat sa faceti alegeri clasice. Negru, gri inchis sau maro inchis reprezinta cele mai bune alegeri.

De asemenea, veti gasi in magazine cizme elegante cu un design simplu, dar si unele cu accesorii. Cele cu un design simplu sunt mai usor de asortat. Puteti sa alegeti si unele cu un design mai complex, insa in aceasta situatie este de preferat sa renuntati la alte accesorii.

Eleganta unei tinute este data de calitatea elementelor, precum si de felul in care sunt combinate. Nu uitati insa ca si atitudinea conteaza.

Daca sunteti in cautarea unei perechi de cizme elegante puteti alege asadar nu doar unele cu toc, deoarece si cele fara toc pot fi la fel de elegante.

Be the first to comment on "Cizme elegante: cu toc sau fara toc ?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*