Costum de baie negru cu aplicaţii

Modele

Costumele de baie negre sunt clasice, chic şi cu siguranţă nu se vor demoda niciodată. Negrul rămâne expresia eleganţei şi a rafinamentului. Indiferent că iubeşti costumele de baie din două piese, întregi, cu mâneci, cu volane, cu decolteu adânc sau cu decupaje, cu siguranţă vei găsi ceva pentru tine în mulțimea de produse existente pe piaţă.

Iar un costum de baie negru, indiferent că este cu volane sau cu decolteu adânc, tip tankini sau cu decupaje, cu siguranţă va exista în colecția oricărui designer, mai mult sau mai puţin cunoscut.

Nu trebuie să te gândeşti că această nuanţă este nepotrivită pentru sezonul estival. Dimpotrivă, va da o notă sofisticată lookului tău. Iar dacă costumul de baie negru ales de tine are şi diverse aplicaţii, cu siguranţă vei stârni multe priviri admirative.

Costum de baie negru cu aplicaţii. Modele cool în această vară.

Costumul de baie negru cu fundiţe. Poate avea fundiţe pe lateral, la slip, sau în partea de sus, la sutien. Fundiţele îţi vor da o notă romantică. Cu siguranţă acest costum te va scoate mai mult în evidenţă decât ar face-o un costum de baie negru clasic.

Costumul de baie negru cu paiete. Paietele sunt în mare vogă de câteva sezoane încoace, aşa că le regăsim în toate splendoarea lor chiar şi pe costumele de baie. Un costum de baie cu paiete pe sutien sau cu un mesaj din paiete este un adevărat statement. Vei străluci pe plajă!

Costumul de baie negru cu mărgele. Există pe piaţa costume de baie cu şnur în jurul gâtului care prezintă mărgele. Adaugă şi tu o pată de culoare look-ului tău, prin alegerea unui costum de baie negru cu şnur cu mărgele în culori vibrante. Îţi va da un aer modern, inspirat de revistele de modă.

Costumul de baie negru cu ciucuri. În ultima perioadă am văzut ciucuri peste tot în lumea modei, inclusiv la bijuterii. Alege un costum de baie negru cu ciucuri coloraţi. Contrastul între culori cu siguranţă va reuşi să te pună în lumina reflectoarelor.

Tu ce model de costum negru de baie preferi? Cu aplicaţii sau simplu?

Be the first to comment on "Costum de baie negru cu aplicaţii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*