Cum să porţi cizmele de iarnă

Chiar dacă iarna este departe, este important să faci inventarul în dulapul cu încălțăminte încă de pe acum, pentru a te asigura că eşti pregătită cu cele mai călduroase cizme pentru sezonul rece.

Anul acesta, ca şi în ceilalţi ani, în foarte mare vogă sunt:

  • Cizmele de iarnă peste genunchi
  • Cizmele până la gleznă
  • Cizmele până la genunchi
  • UGG-urile

În funcţie de preferinţele personale trebuie să alegi ce ţi se potriveşte cel mai bine, însă, ţine cont ca cizmele de iarnă să fie realizate dintr-un material de calitate, călduros, care nu permite trecerea apei prin el. Spre exemplu, dacă preferi stilul casual alege nişte cizme până la genunchi cu talpa plată pe care să le porţi zi de zi, însă dacă eşti adepta stilului elegant alege nişte cizme înalte peste genunchi.

Cum să porţi cizmele de iarnă

Cizmele de iarnă se pot purta cu aproape orice.

De obicei, modelele până la gleznă sau UGG-urile se potrivesc atât cu pantaloni skinny, cât şi cu unii mai largi, cu culottes, rochii mini, midi sau maxi sau fuste de acelaşi tip. După cum vezi, aceste cizme sunt perfecte pentru a se asorta la majoritatea hainelor din garderobă.

Când porţi cizmele înalte, trebuie să fii atentă să le asortezi doar la blugi mulați, jeggings sau colanţi, fuste mini în stil cloș sau A-line, rochii mini în stil cloș sau A-line. Pantalonii largi, forţaţi într-o pereche de cizme mulate pe picior, sunt o imposibilitate stilistică. De asemenea, aceste cizme se potrivesc de minune şi cu rochii tip pulover, sau pulovere supradimensionate accesorizate cu curea pentru marcarea taliei.

Atunci când porţi cizme de iarna cu fuste, trebuie să cunoşti întotdeauna lungimea porivita a fustei. Regula spune că lungimea rochiei sau a fustei nu are voie să atingă cizmele, să le mângâie delicat vârful său să lase un strop de piele la iveală.

Ţine minte că pentru ca cizmele să se potrivească cu rochia, trebuie să existe o armonie între materiale. Spre exemplu, nişte cizme îmblănite nu vor face casă bună cu o rochie din bumbac.

Acum ştii care sunt regulile generale atunci când porţi cizme.

Care din modelele de mai sus ţi se potriveşte cel mai bine şi care este modalitatea favorită de asortare?

Be the first to comment on "Cum să porţi cizmele de iarnă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*