Espadrile cu baretă

Super versatile şi cool

Espadrilele cu baretă au luat cu asalt lumea modei. Sunt chic, lejere, iar bareta are rolul de a învălui frumos piciorul, de a-l subţia şi a-ţi conferi un aer de eleganta în plus, spre deosebire de modelele standard de espadrile, adică cele simple.

O pereche de espadrile cu baretă este ideală pentru perioada verii. Espadrilele pot fi asortate cu absolut orice, de la pantaloni scurţi sau lungi, blugi, pantaloni skinny sau evazaţi, fuste scurte, midi sau lungi, rochii de toate tipurile sau salopete. Posibilităţile sunt nenumărate, tot ce trebuie să faci este să le incluzi în ansambluri vestimentare prin care să le pui în valoare.

Poţi alege orice culoare pentru espadrilele cu baretă, deşi nuanţele nude sunt cele mai versatile. Însă pentru a atrage atenţia şi a scoate din monotonia unei ţinute monocrome, poţi opta pentru modele cu animal prints, sau diverse imprimeuri cool: florale, imprimeuri cu fructe (cireşe, ananas, căpşuni) – cu siguranţă ultimele vor da naştere unor ţinute ”delicioase”.

Atunci când porţi espadrilele cu baretă, este important să alegi nişte pantaloni sau rochii care să lase glezna descoperită.

Poţi purta espadrilele cu baretă în ţinute de orice tip de la cele casual, până la cele formale potrivite pentru birou sau cele elegante, de seară. Nouă ne plac la nebunie ţinutele smart-casual compuse din elemente extrem de relaxate şi altele mai elegante.

Spre exemplu, asortarea unor espadrile nude cu baretă cu nişte blugi lejeri cu rupturi, un tricou basic, alb, peste care să adaugi un colier opulent şi un blazer care să dea o notă stilată outfitului.

Pentru o ţinută ultra-feminină dar relaxată, optează pentru o rochie albă scurtă din dantelă, însă nu strânsă pe corp, ci lejeră, în formă literei A, pe care să o asorteazi cu nişte espadrile cu baretă model marinăresc (cu dungi). Completează întregul look cu o geantă simplă din pânză sau cu imprimeu similar cu cel al espadrilelor.

Nu trebuie să lipsească nici accesoriile: nişte ochelari supradimensionaţi, nişte brăţări suprapuse aurii şi desigur: coafura wild şi rujul roşu. Cu o asemenea ţinută garantăm că vei întoarce multe capete!

Concluzia: espadrilele cu bareta sunt la fel de versatile ca cele clasice, aşa că nu lasa loc de îndoială şi include-le şi în ţinutele tale de vară!

Be the first to comment on "Espadrile cu baretă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*