Geanta office elegantă

Accesoriul perfect pentru ţinutele business

O geantă office elegantă este un accesoriu ideal pentru o femeie stilată, care îşi desfăşoară activitatea zilnică la birou. Să nu mai spunem că aceasta geantă este perfectă chiar şi pentru evenimentele formale, cum ar fi o întâlnire sau un prânz de afaceri.

Pentru o geantă atemporală, noi îţi propunem să optezi pentru un model de piele. Materialul durabil şi aspectul luxuriant face ca o geantă din piele să fie o adevărată investiţie. Este cea mai bună alegere, însă nu uita ca înainte de a-ţi cumpăra o asemenea geantă să îţi studiezi bine garderoba pentru a ştii pentru ce culoare şi model să optezi! 

Haideţi să vedem cum poate fi purtată o geantă office elegantă:

Geanta neagră este elegantă şi poate fi purtată cu absolut orice, de la rochii midi, până la costume din două piese sau blugi şi cămăşi elegante. Posibilităţile de asortare sunt infinite.

Porţi purta geanta office elegantă şi cu piese simple și confortabile, cum ar fi nişte culottes şi o cămaşă din satin, sau o pereche de blugi evazaţi şi o cămaşă în carouri.

Poţi opta pentru geantă office elegantă într-o  frumoasă nuanţă nude cu mânere care cad în lateral şi cu curea. Pentru o ţinută de birou perfectă, asortează geanta nude la o rochie neagră şi nişte pantofi în aceeaşi nuanţă. 

Dacă negrul nu este nuanţa ta, atunci poţi opta pentru un roz foarte pal – este o culoare pe care, de asemenea, o poţi asorta la cât mai multe piese vestimentare din garderobă. Şi nuanţele de roşu sunt ideale dacă vrei să le încorporezi în ţinuta de birou – acestea vor reuşi să transforme instant chiar şi cel mai simplu outfit.

Pentru alegerea perfectă a unei genţi office elegante, trebuie să ai în vedere materialul din care este confecţionată, modul de compartimentare, dimensiunea şi culoarea. Ţine cont şi de codul vestimentar impus la birou, în acest fel vei fi sigură că alegerea făcută este cea mai bună. Poţi opta pentru două modele, potrivite pentru diverse ocazii: una neagră sau bej, iar altă colorată.

Dacă ai deja în garderobă o geantă office elegantă, spune-ne: care este modalitatea ta favorită de a o asorta la birou?

Be the first to comment on "Geanta office elegantă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*