Genti de piele elegante

Chiar dacă se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, în realitate gențile de piele elegante sunt adevăratele MVP-uri.

Aşadar, o asmenea geantă este ideală indiferent dacă vă îndreptăţi spre birou, la un eveniment formal, sau la o petrecere de vară.

Materialul durabil şi aspectul luxuriant face ca o geantă din piele să fie o adevărată investiţie. Pentru că nu este foarte ieftină, îţi propunem să îţi analizezi bine garderoba înainte de a cumpăra o asemenea geantă, pentru a putea opta pentru un model care să se asorteze cu cât mai multe ţinute.

Haideţi să vedem cum poate fi purtată o geanta de piele elegantă:

Multe femei au tendinţa de a se îndrăgosti de genti de piele naturala – sunt elegante şi pot fi purtate oricând cu orice altceva. Aşadar, o geantă neagră de piele elegantă se va integra de minune în garderoba oricărei femei, iar posibilităţile de asortare sunt nenumărate.

Porţi purta geanta de piele şi în timpul zilei, cu piese simple și confortabile, cum ar fi o pereche de blugi, nişte bocanci Zara şi un tank-top din satin. Ştim că elementele acestei ţinute sunt puţin contrastante, dar tocmai acest lucru o face specială şi te va ajuta să atragi multe priviri.

Alege o geantă de piele elegantă structurată într-o  frumoasă nuanţă nude cu mânere care cad în lateral şi cu curea. Aceasta geantă poate fi purtată cu încredere într-o zi la serviciu sau alături de mică rochie neagră pentru o noapte de neuitat.

Pentru a da o notă fun genţii tale de piele elegante poţi adăuga un breloc pom-pom. Va arăta foarte drăguţ. Însă ţine minte să nu incluzi geanta cu un asemenea accesoriu într-o ţinută Barbie-like.

Dimpotrivă, alege ceva monocrom, sau alb-negru cum ar fi o pereche de blugi negri, o pereche de sandale minimaliste cu toc gros şi un maieu alb. Simplu, dar chic. Pentru a transforma aceasta ţinută într-una de seară, îndepărtează brelocul, adaugă nişte sandale cu toc înalt, lasă-ţi părul să cadă pe umeri şi adăugă un ruj roşu pe buze.

Dacă ai deja în garderobă o geantă de piele elegantă, spune-ne: care este modalitatea ta favorită de a o purta?

Be the first to comment on "Genti de piele elegante"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*