Liam Gallagher a renunţat la procesul intentat fratelui său Noel

Liam Gallagher a renunţat la procesul intentat fratelui său Noel, pe care l-a acuzat că a minţit atunci când a vorbit despre motivele care au condus la destrămarea grupului britanic Oasis.

Fostul solist al trupei Oasis susţine că fratele său, chitarist în aceeaşi trupă, a făcut declaraţii false referitoare la despărţirea grupului, inclusiv un comentariu potrivit căruia Liam s-a retras dintr-un concert pe care Oasis trebuia să îl susţină la V Festival din Marea Britanie, în 2009, deoarece era mahmur.

Cântăreţul în vârstă de 38 de ani a anunţat, miercuri, că a renunţat la procesul intentat, pe 19 august, fratelui său, la Curtea Superioară din Londra, după ce Noel Gallagher, în vârstă de 44 de ani, a recunoscut că fratele său avea într-adevăr laringita înainte de acel concert, iar medicii i-au recomandat să îşi odihnească vocea.

Liam Gallagher, care nu a mai vorbit cu fratele său după ce trupa Oasis s-a destrămat, la câteva săptămâni după anularea acelui concert şi nu a fost prezent la căsătoria acestuia cu Sara MacDonald la începutul acestui an, a spus că a fost convins să renunţe la acest proces de mama lui, Peggy.

Liam a negat vehement afirmaţia potrivit căreia s-a retras de la concertul din cadrul V Festival din 2009 din cauza consumului excesiv de alcool şi a declarat că afirmaţiile făcute de Noel reprezintă o minciună la adresa profesionalismului său.

Cu ocazia unei conferinţe de presă prin care şi-a anunţat lansarea primului său album solo, în iulie, Noel a spus că Liam îl consideră vinovat de toată publicitatea negativă care a urmat după anularea concertului trupei Oasis de la V Festival din 2009.

Oasis s-a format în Manchester, Marea Britanie, în 1991, sub numele iniţial The Rain. Trupa a cunoscut succesul după lansarea albumului “Definitely Maybe”, în 1994, în plină eră a muzicii pop britanice. Trupa Oasis a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea, a avut opt piese pe primul loc în topurile din Marea Britanie şi a câştigat 15 premii NME, cinci BRIT Awards, nouă Q Awards şi patru MTV Europe Music Awards.

Be the first to comment on "Liam Gallagher a renunţat la procesul intentat fratelui său Noel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*