Rochia de seară lungă cu dantelă

Piesa-statement pentru femeia elegantă

Orice femeie îşi doreşte să arate cât de poate de bine într-o seară specială. Şi ce piesă vestimentară este mai potrivită pentru evenimentele deosebite din viaţa ta decât o rochie de seară lungă cu dantelă?

Preferată de din ce în ce mai mulţi designeri, anul acesta dantela a pătruns usor-usor în garderoba fashionistelor de pretutindeni. Însă, deoarece o rochie din dantelă nu poate fi purtată oricum, ţi-am pregătit câteva sfaturi care să te ajute să ai o apariţie impecabilă la orice eveniment! De ce? Pentru că provocatoare, sexy şi elegantă, dantela îţi poate asigura atât succesul cât şi eşecul atunci când vine vorba de stil.

Dacă te-ai decis să porţi o rochie de seară lungă cu dantelă nu face compromisuri! Trebuie să ţii cont de calitatea materialului, astfel încât este preferabil să investeşti într-o dantelă de calitate. Dantela ieftină poate fi observată foarte uşor.

În ceea ce priveşte paleta de culori, poţi opta cu încredere pentru nuanţe de negru, roşu rubiniu sau verde smarald. Sunt culori care te vor scoate întotdeauna în evidenţă!

Dacă totuşi nu eşti sigură pe tine renunţă la culorile puternice în favoarea celor neutre. O rochie gri-argintie sau nude din dantelă poate arăta la fel de bine, şi poate fi chiar mai uşor de purtat. Să nu mai menţionăm că este deosebit de sexy!

Deoarece rochia de seară lungă cu dantelă este prin definiţie un simbol al eleganţei supreme şi vei fi o adevărată apariţie purtând-o, trebuie totuşi să ştii cum să o accesorizezi. Optează pentru bijuterii delicate, simple şi fereste-te de accesoriile filigranate fie ele din aur sau din argint. Bijuteriile trebuie să fie cât mai simple, fără motive florale, fluturaşi şi orice alt fel de artificii.

De asemenea, nu acoperi dantela cu accesorii-statement, deoarece este de prost gust şi poţi transforma întreaga ţinută într-un adevărat kitsch.

Ideea de ţinută pentru o seară remarcabilă:

Deoarece transparenta este sexy şi foarte în vogă în acest sezon, optează pentru o rochie lungă din dantelă transparentă neagră. Condiţia este că aceasta să nu fie transparentă şi decoltată în acelaşi timp. Asortează rochia unor pantofi nude şi unei perechi de cercei minusculi.

Dacă nu eşti suficient de încrezătoare să porţi o rochie trasparentă optează pentru un model dublat de o căptuşeală nude, care doar lasă impresia că nu porţi nimic pe dedesupt. O rochie care îmbrăţişează formele, dar care se termină în evazeu , cu crăpătura pe picior va fi extrem de sexy!

Un lucru este clar: dacă mergi la un eveniment important, rochiile de seară lungi din dantelă pot reprezenta alegerea ideală!

Be the first to comment on "Rochia de seară lungă cu dantelă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*