Sugestie pentru femei: asortează-ți tricoul cu mânecă lungă

Cum purtăm bluza cu mânecă lungă?

Fără nici urmă de îndoială, toate femeile au în garderoba lor tricouri cu mânecă lungă, deoarece această piesă vestimentară este potrivită la orice tip de ținută. Chiar dacă tricoul este basic și simplu, prin modul în care acesta poate fi accesorizat, el poate oferi o doză mare de feminitate și senzualitate.

Bluza cu mânecă lungă este un articol pe care îl purtăm mereu, indiferent de sezon. Diferă doar modelul și materialul din care este confecționată, însă aceasta rămâne piesa de rezistență din garderoba tuturor femeilor. Deși ai crede că se potrivește cu orice și că se combină ușor cu diferite accesorii, totuși este necesar să stabilim anumite reguli pentru a nu încărca ținutele pe care le purtăm.

Sugestie pentru femei: asortează-ți tricoul cu mânecă lungă – Reguli și idei

Deși unele femei preferă bluzele cu decolteu generos, pentru că în acest mod ies în evidență, acesta nu este singurul mod prin care putem atrage atenția. Totuși, dacă tricoul cu mânecă lungă are un decolteu adânc, este bine să porți un colier statement pentru a crea o ținută echilibrată și armonioasă.

Pe timp de iarnă poți alege un tricou pe gât, denumit și helancă, care este o piesă vestimentară incredibil de practică. Colierele cu pandative, cu perle sau cele super-colorate sunt cele mai potrivite bijuterii pentru acest model de bluză. Dacă nu dorești să porți bijuterii, atunci poți apela cu încredere la eșarfe. Alege materiale prețioase pecum mătasea, pentru a da un aer feminin întregului outfit.

Atunci când alegi să porți un tricou cu mânecă lungă basic poți alege cu mare încredere accesorii extravagante. La fel ca și îmbrăcămintea, și accesorile îți pot pune în evidență calitățile și ascunde defectele. Dacă vrei să creezi efectul de alungire a trupului, alege lanțuri lungi și delicate. În cazul în care ești foarte înaltă, îndreaptă-ți atenția către coliere la baza gâtului, denumite și chokers.

În articolul de astăzi – Sugestie pentru femei: asortează-ți tricoul cu mânecă lungă –  am ales să vă prezentăm câteva accesorii care vă pot pune în evidență ținuta. Accentul cade în mod special pe coliere statement, extravagante sau lanțuri delicate și feminine. Tu cum îți accesorizezi bluza cu mânecă lungă?

Be the first to comment on "Sugestie pentru femei: asortează-ți tricoul cu mânecă lungă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*