Bluze de vară vaporoase

Cea mai bună alegere pe caniculă

Deja simţim căldura fierbinte a soarelui ceea ce înseamnă că a venit deja vara. Chiar dacă, din păcate, nu ne-am putut bucura foarte mult de vremea minunată a primăvării şi nu am putut purta prea mult cardiganele noastre super-colorate, să privim partea bună: imediat vom începe să ne etalăm bronzul superb şi să începem să purtăm haine cât mai subţiri. Iar ce piesă vestimentară pentru vară este mai potrivită decât bluza vaporoasă?

Bluze de vara vaporoase. Cum le purtăm

Bluzele vaporoase de vară, chiar dacă sunt ideale pentru ţinutele romantice, acestea poţi fi cu uşurinţă incluse în ţinute de toate tipurile, de la cele de zi sau sport până la cele elegante. Ceea ce va face diferenţa este materialul şi modelul bluzei.

De exemplu, dacă alegi să porţi o bluză vaporoasă transparentă, nu te duce cu ea la birou, ci poart-o atunci când mergi la o limonadă cu fetele sau la o întâlnire romantică. Dacă, însă alegi să porţi o bluză vaporoasă cu aplicaţii din dantelă sau mătase, păstreaz-o pentru serile sofisticate, iar dacă elegi să porţi o bluză vaporoasă cu bumbac, poart-o într-o ţinută casual sau în ţinută lejeră de birou.

De asemenea, ţine cont de faptul că o bluză vaporoasă poate dezvălui prea mult câteodată. Şi chiar dacă transparențele fac parte din cele mai în vogă trenduri din acest sezon, trebuie să încerci să păstrezi ceva şi pentru imaginaţia celor care te privesc. Aşadar, chiar dacă pe podiumuri ai văzut de cele mai multe ori modelele că nu poartă sutien la bluzele sau cămăşile transparente, în realitate lucrurile nu arată chiar atât de bine. Pune-ţi neapărat un sutien, preferabil de culoarea pielii pentru a nu ieşi prea tare în evidenţă, însă dacă consideri că bluza este prea transparentă, încearcă să porți un maieu pe sub ea în aceeaşi nuanţă sau nuanţe ca şi bluza. Nu doar că vei avea o ţinută decentă, însă va fi şi de bun gust.

În ceea ce priveşte modul de asortare, bluza vaporoasă se potriveşte la fel de bine cu majoritatea modelelor de pantaloni, de la cei scurţi, până la blugi lungi, boyfriend sau culottes, dar şi cu fuste, mini, midi, maxi, în funcţie de preferinţele personale. Iar în funcţie de stilul personal, o poţi asorta fie cu adidaşi, balerini casual sau pantofi cu toc.

Totuşi, nu uita ca în momentul în care alegi să porţi o bluză de vară transparentă, întregul ansamblu să arate bine din punct de vedere stilistic. 

Be the first to comment on "Bluze de vară vaporoase"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*