Escarpeni cu toc şi volane

Feminitate la superlativ!

Escarpenii sunt şi au fost întotdeauna cei mai încărcaţi de senzualitate pantofi pe care o femeie îi poate avea în garderobă.

Să lăsăm totuşi modelele clasice deoparte. Astăzi povestim despre cum se poartă escarpenii cu toc şi volane, astfel încât aceştia să transforme total ţinutele tale.

Sunt probabil  cei mai interesanţi pantofi din acest sezon. Şi spunem asta deoarece surpriza-chic – volanele – oferă o înaltă nota de feminintate oricărei ţinute.

Cu toate acestea, trendul poate fi puţin dificil de abordat, mai ales pentru că pantofii sunt disponibili în modele dintre cele mai diverse, cu volane din ce în ce mai mari şi la început poate părea puţin intimidant pentru orice femeie să încalțe asemenea pantofi.

Nouă ne este clar că aceşti pantofi au aproape acelaşi efect că o rochie mini – dau pe spate pe oricine. Tocmai de aceea îţi prezentăm câteva modalităţi în care îi poţi purta şi lăsăm la latitudinea ta dacă vrei sau nu să adopţi acest trend.

Dacă vrei să nu ieşi chiar din prima în evidenţă, atunci este ideal să optezi pentru nişte escarpeni nude cu nişte volane finuţe, de mici dimensiuni. Nuanţa pantofului şi aplicaţia minimalistă îţi vor oferi ocazia de a include pantofii în cât mai multe ţinute, chiar şi în cele de birou.

Dacă, pe de altă parte, îţi place să fii în atenţia reflectoarelor şi să atragi toate privirile, escarpenii în nuanţe vibrante cu volane de mari dimensiuni sunt pentru tine.

Însă fii cu mare atenţie: nu trebuie să încarci prea mult ţinuta, aşa că este recomandat să combini aceşti pantofi cu articole vestimentare cât mai simple şi care să se armonizeze din punct de vedere cromatic.

De exemplu nişte escarpeni roşii sau verzi cu volane mari se vor potrivi de minune cu o salopetă simplă, cu o cămaşă şi nişte pantaloni simpli, sau o rochie în nuanţe neutre: negru, gri, bej. Dacă la o asemenea ţinută adaugi şi o bluză/ fusta cu volane, ai şanse foarte mari să eşuezi şi să dai în kitsch.

Dacă încă nu te-ai convins că aceşti pantofi sunt pentru tine poţi să te inspiri şi de la blogerii celebri. Cu siguranţă vei găsi multe ţinute construite în jurul escarpenilor cu toc şi volane!

Be the first to comment on "Escarpeni cu toc şi volane"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*